Askepotts blogg

 For en fantastisk helg 
 Kennel Askepott stilte med søstrene sisters denne helgen; Jenny, Betsy og Lussi. Fredagen fikk Jenny excellent, Lussi very good og Betsy excellent med ck. Betsy ble 2btk og fikk res cacib og res cert. Etter utstillinga var det tur og lek og moro med 4 andre schapendoestisper. lørdagen var det utstillingsfri, så da koste vi oss masse ute i det fine været. vi gikk tur og denne gangen var det leketreff med 5 stk schapendoes fra vestlandet. De 4 unge har Askepotts Alfred Atlet som Pappa, så det var moro å se hvor flott alle oppførte seg. Bare lek og moro...typisk schapendoes Litt pølsebål blei det også, før vi tilbrakte resten av lørdagen på hytta. Søndag var det igjen utstilling, denne dagen var det Nordic Dog Show. Dommer var rasespesialist Anne Cathrine Unelsrød. Alle tre Askepott-snuppene fikk excellent og ck. Betsy blei 2btk, med Cert og res nordic cert. Jenny blei 3btk og Lussi 4btk med res. cert. en herlig helg med masse hyggelig samvær med andre trivelige "schapendoes-folk". Sosialt og hyggelig, akkurat sånn det bør være. Tusen takk alle sammen 
WOW
17. feb, 2019
1
25. jan, 2019
0

Askepotts Blide Betsy ble BIR på søndagens utstilling. Flott start på utstillingsåret...2 BIR av 2 mulige :-)

20. jan, 2019
1

Askepotts Charming Collargol og Askepotts Charming Cinderella debuterte på valpeshow med hederspremie og BIR og BIM. De var sååå flinke .Gratulerer :-) Betsy stilte også opp og blei BIR :-)

19. jan, 2019
0

Da sier vi farvel til 2018 og ønsker 2019 velkommen. 

Kennel Askepott har mange gode minner fra året som gikk. Vi vil benytte anledningen til å takke alle våre herlige valpekjøpere som tar så godt vare på de firbeinte askepottene. Charmtrolla fra 2018-kullet vokser og trives i sine nye hjem. Kennel Askepott blir ÅRETS OPPDRETTER på Norsk schapendoesklubb sin liste (hvis ikke vi har regna veldig feil på poengsummene).Tusen takk til alle dere som har dratt på utstilling med hundene deres, det er takket være dere at vi vant  Flere av askepottene har også gjort det bra på den individuelle lista. Mange takk for gode minner fra turer til utstillinger i inn og utland.
JWW-18 Askepotts Blide B-Jenny må jo nevnes spesielt, for maken til resultater som hun har oppnådd i utstillingsringen er jo slikt man bare kan drømme om. Hun er kåret til ÅRETS RASEVINNER på NKK sine internasjonale utstillinger. Hun har mottat Dansk Klubcert,Dansk Juniorcert, Nordic cert, og er fullcertet i Norge. Hun ble Juniorvinner på den Danske Klubweekend, og nr 2 av alle tispene. På den Norske spesialen ble hun best av juniortispene og nr 2 av alle tispene. Hun ble Junior World Winner i Amsterdam. 

Av gode minner må jo også nevnes aktivitetshelg på Hamar, turdager , valpetreff osv.

Vi gleder oss til et spennende nytt år, og håper at vi treffer mange hyggelige venner og skaper nye gode minner
31. des, 2018
1

Nyeste kommentarer

09.08 | 11:42

Gratulerer med drektigheten 😊 Håper jeg blir en av de heldige som får kj...

21.06 | 09:04

Hei! Sendte deg mail for litt siden, gjerne svar når du har mulighet. Mvh Eloise :)

19.06 | 10:38

Tusen takk for rask tilbakemelding

18.06 | 18:41

Hei 😊 Har sendt mail, kanskje den har kommet i søppelposten? Blir...