Askepotts blogg

JWW-18 Askepotts Blide B-Jenny toppet utstillingsåret 2018 med å vinne årets mestvinnende hund på Norsk Kennelklub sin liste. Et fantastisk år for denne vakre hunden, som fremdeles er Junior!!! Jeg er så stolt av henne. Et fantastisk år hvor hun har innhentet mye heder og ære, og flere cert og juniorcert, både i Norge, Danmark og Nederland.

10. des, 2018
0

Lørdag kom det veldig hyggelig besøk. Annea og 3 av valpene fra hennes siste kull, sammen med eierne sine. Hundene lekte og moret seg, og vi fyra opp i grillhytta. Deilig med litt pause fra leken, og pølser mm. Det var sååå hyggelig å se de små igjen. Trygge og tillitsfulle valpetasser, som snart er 4 mnd.

14. nov, 2018
0

En stund siden oppdatering nå... Her i heimen er det nå 6 voksne schapendoes. 5 fastboende og så har Jenny vært her litt. Hun har deltatt på litt utstillinger, og får som vanlig flotte kritikker. Excellent og CK. Vi har vært i Kongsberg, hvor høydaren var skogstur med 12 andre schapendoes og folka dems. Superhyggelig. En svipptur til Herning for Jenny, der ble hun nr 2 av juniortispene begge dager, med excellent, ck og rec junior cert. Det var som vanlig meget hyggelig i Danmark. Et besøk til Pappa Umalley ble det også tid til. Jenny, Umalley og Jordan fikk springe løs og leke, og jeg fikk deilig kaffe og hyggelig prat. Betsy har røngtet hofter og albuer og resultatet på hoftene har kommet. Det kunne ikke vært bedre HD:A vi venter nå spent på resultatet på albuene. Capella har øyelyst seg fri fra arvelige øyesykdommer! Hun har nå fylt 7 år. Et lite snøfall har det vært, og vi håper på litt mer. Hadde vært deilig å slippe sølevær. 

I dag er det 8 uker siden de 7 charmtrolla blei født. Utrolig hvor fort denne tida har gått. To av de små har allerede reist, og resten drar nå i løpet av helgen og uka. Da blir det tomt og rart i stua.... Jeg er veldig takknemlig for at alle valpene har så flotte hjem å reise til, men fy så trist det er når de drar...Det er godt at de nye eierne sender meg meldinger og videoer så jeg får fulgt litt med. Da blir jeg sååå glad :-) Det er så godt å høre at dere er fornøyd, og at valpene faller til ro i sine nye hjem!

Nyeste kommentarer

09.08 | 11:42

Gratulerer med drektigheten 😊 Håper jeg blir en av de heldige som får kj...

21.06 | 09:04

Hei! Sendte deg mail for litt siden, gjerne svar når du har mulighet. Mvh Eloise :)

19.06 | 10:38

Tusen takk for rask tilbakemelding

18.06 | 18:41

Hei 😊 Har sendt mail, kanskje den har kommet i søppelposten? Blir...