Askepotts blogg

Alle valpene vokser og trives. De er nå blitt 2 uker, tida går utrolig fort! De åpner øynene sine, klatrer og er mer og mer opptatt av verden rundt seg. Det er en spennende tid. Annea er kjempeflink med de små, og vi koser oss om dagen.

23. aug, 2018
0

Valpene har nå blitt 11 dager. De vokser jevnt og trutt, Annea er en flink mor. De har begynt å reise seg når de skal flytte på seg, skjønt noen synes fremdeles at ålemetoden er best. Øynene er i ferd med å åpne seg...det er alltid veldig spennende synes jeg. JWW-18 Askepotts Blide B-Jenny var en snarvisitt i Lillehammer i helga,hvor hun ble BIR. Den italienske dommeren hadde mye godt å si om henne. Broder´n Banjo var også med, men fikk ikke vist seg så godt, og fikk dermed VG. Etter de hadde vært i ringen fikk de tid til litt lek, og vi tobeinte tok en hyggelig prat over en kaffekopp og vaffel. Det var fler i Askepott-klanen på tur til Lillehammer...Aliss og Berit gikk agility, og fikk 1.premie. Gratulerer så mye!!!

20. aug, 2018
0

For en pangstart på høsten!!! Kennel Askepott har vært på tur igjen, denne gang til European Schapendoes Show, som i år ble avholdt i Sverige, så til Amsterdam og World Dog Show.

Det ble en heidundrade suksess, med masse hyggelige folk og hunder. Den største bragden på denne turen var det Askepotts Blide B-Jenny som stod for, da hun ble Junior World Winner. Hun kan nå smykke seg med WJV-18Og her hjemme har Annea blitt mamma igjen, til 7 små vidunderlige valper. 3 tisper og 4 hannhunder Tusen takk til Emmeline, uten deg hadde ikke dette gått
Lussi og Bajas har også vært på utstillinger her hjemme, hvor de har blitt BIR og også plassert seg i gruppa
Jeg tar av meg hatten for alle mine flotte valpekjøpere som tar seg så godt av Askepottbarna! Tusen takk
16. aug, 2018
0

Annea er nå over 6 uker på vei og alt ser ut til å gå bra. Greit å ha et lite basseng å kunne gå oppi for å kjøle seg ned i varmen.

29. jul, 2018
0

Alltid moro å få hyggelige meldinger fra valpekjøpere! Bajas har vært på gjeterkurs, hvor han også tok anleggstest for kroppsgjetere. Han bestod med glans ! Kommentarene var blandt annet : Meget Sterk balanse, god dyrefølelse, Lett styrt lydig hund. Veldig bra jobba Rita og Bajas! Gratulerer

22. jul, 2018
0

Nyeste kommentarer

09.08 | 11:42

Gratulerer med drektigheten 😊 Håper jeg blir en av de heldige som får kj...

21.06 | 09:04

Hei! Sendte deg mail for litt siden, gjerne svar når du har mulighet. Mvh Eloise :)

19.06 | 10:38

Tusen takk for rask tilbakemelding

18.06 | 18:41

Hei 😊 Har sendt mail, kanskje den har kommet i søppelposten? Blir...