Askepotts blogg

Nok en gang har Askepotts Blide Betsy blitt øyelyst, fri for arvelige øyesykdommer. Hennes sønn, Askepotts Dreamdog Donny har røngtet hofter og albuer med beste resultat. HD:A AD:0 Det gleder et oppdretterhjerte stort. Man fokuserer på god helse, og gjør det man kan for å avle friske, sunne hunder, men har aldri noen garanti, så derfor gleder slike gode resultater stort.

27. jan, 2021
0

Askepotts Charming Cinderella, alias Lykke, har vist tegn på at løpetiden er rett rundt hjørnet siden før jul....er rart med det, at når man gjerne vil at løpetiden skal komme, da føles det som om tida går såååååå tregt! Vi gleder oss veldig til at denne herlige, vennlige og humørfylte frøkna skal bli mor :-)

6. jan, 2021
2

GRATULERER SÅ MYE TIL ASKEPOTTS CHARMING CAJSA OG MONICA! Cajsa har endelig vært på utstilling igjen, og fikk sitt cert etter fylte 2 år på første forsøk. Hun kan nå titulere seg Norsk Utstillingschampion. Jeg er så stolt og takker ydmykt Monica som eier hunden sammen med meg. du gjør en knakandes god jobb med henne, hun kunne ikke kommet til bedre folk enn deg og din familie… La oss nå håpe at det snart blir mindre sykdom og smittefare i landet, slik at dere kan få konkurrert i agility som dere så gjerne ønsker. Og igjen Gratulerer så mye——vel fortjent

11. okt, 2020
0

Da skriver vi oktober....jammen meg på tide å oppdatere hjemmesida. siden sist har flere av Askepottene vært ute og konkurrert, både i agility , rallylydighet og på utstilling, med flotte resultater. Fler har også røngtet hofter og albuer, og blitt øyelyst fri. Vi har ikke vært så aktive som normalt i disse "covid-tider" og håper på at samfunnet normaliseres etterhvert. Vi har hatt en turdag, og det var skikkelig hyggelig å treffe dere som kom. Vi gleder oss til flere treff.

Da var den fantastiske valpetida over. Man lever i en boble, og det meste dreier seg om de firbeinte små. Det er et privilegium å få lov til å være med å forme disse små livene...gi de gode erfaringer og en trygg tid her hos oppdretter. Noe rett må vi jo gjøre, for vi får masse tilbakemeldinger fra valpekjøperne om at de klarer seg flott i sine nye hjem og at de virker trygge og sosiale. Jenny har vært en flott Mamma. Hun er jo ei tispe som er meget mentalt stabil, og dette bærer nok valpene også preg av. Tusen takk for alt du gir oss Jenny...du har en helt spesiell plass i hjertet mitt. Nå får du kose deg med sommeren som snart er på trappene, så sees vi snart igjen

14. mai, 2020
1

Nyeste kommentarer

09.08 | 11:42

Gratulerer med drektigheten 😊 Håper jeg blir en av de heldige som får kj...

21.06 | 09:04

Hei! Sendte deg mail for litt siden, gjerne svar når du har mulighet. Mvh Eloise :)

19.06 | 10:38

Tusen takk for rask tilbakemelding

18.06 | 18:41

Hei 😊 Har sendt mail, kanskje den har kommet i søppelposten? Blir...