Askepotts blogg

Kennel Askepott synes det er viktig å følge opp valpekjøperne, og å gi tilbud om forskjellige morsomme aktiviteter som passer for hundene. Denne helgen arrangerte vi kurs i belønningsbasert, positiv innlæring. Instruktør var Sanna Reid fra Dog dynamics/ Catch hundeskole i Skien. Vi fokuserte bl.a. på shaping og lokking med bruk av klikker. Vi gjennomgikk hvordan man best mulig lærer hunden å utføre den adferden vi ønsker, og ikke minst planlegging, og å lage gode treningsplaner, Det er mye å tenke på, men deltagerne jobba bra, og dette ser lovende ut for fremtiden. Hundene elsker jo å samarbeide med oss, og når det finnes så mye god belønning og få, er det jo virkelig verdt det. Tusen takk for en flott helg alle sammen

20. jan, 2020
2

Vi kan med glede fortelle at vi nå håper på valper etter Jenny og Zylvester. av erfaring vet jeg at det blir en spennende ventetid fremover.

15. jan, 2020
1

N UCH DK UCH JWW-18 Askepotts Blide B-Jenny har løpetid, og vi er på plass i Danmark. Vi håper på vellykkede parringer med den utkårede. Spennende tider.....

11. jan, 2020
1

Et år har gått og ett nytt har kommet. Det er så utrolig behagelig å kunne slappe helt av på nyttårsaften med en flokk hunder som også gjør det. Alltid spennende hvordan det går den første nyttårsaften når man har unghund eller valp i hus. I år var det Falla sin første nyttårsaften. Hun var like rolig og avslappet som de tre andre, og det er vi veldig fornøyd med. Godt nytt år alle sammen, håper det bringer med seg mange gode opplevelser for to og firbeinte venner

Nok et år går mot slutten, og det er tid for et tilbakeblikk.

2019 har vært et aktivt år for Kennel Askepott, med mange flotte opplevelser.

Det har blitt arrangert aktivitetshelg i Hamarområdet, gjeterkurs i Vågå, turdager rundt omkring, klikker/shaping-kurs mm. 

Flere av hundene fra Kennel Askepott er aktive rundt omkring med forskjellige aktiviteter (uttilling, rallylydighet, gjeting,agility osv) Noen konkurrerer og andre trener for gøy.

Vi er så takknemlige for alle de flotte valpekjøperne som gir hundene de gode hjemmene de fortjener. 

I løpet av året har vi  også fått flere nye tilter på Askepott-hundene.Askepotts Blide Billy ble Norsk Utstillingschampion. Kullsøster B-Jenny ble også det, i tillegg ble hun Dansk utstillingschampion. På årets Norske Vinner -utstilling, fikk vi nok en Norsk Juniorvinner i gjengen. Askepotts Charming Collargol ble Norsk juniorvinner 2019. Kennel Askepott blir nok en gang kåret til «Årets oppdretter» av Norsk Schapendoesklubb. Vi har 8 hunder inne på lista, og mange høyt opp. Betsy gjorde det best av våre, og det er ikke værst, når hun i tillegg har hatt valpekull i år.  Hun var en super Mamma. 

Flere har også tatt helseundersøkelser, noe vi er veldig opptatt av i Kennel Askepott.  Hofter og albuer er røngtet på 6 stk, alle med beste resultat. 10 stk har blitt øyelyst, og alle 10 ble øyelyst fri. Fantastiske resultater!

27. des, 2019
0

Nyeste kommentarer

09.08 | 11:42

Gratulerer med drektigheten 😊 Håper jeg blir en av de heldige som får kj...

21.06 | 09:04

Hei! Sendte deg mail for litt siden, gjerne svar når du har mulighet. Mvh Eloise :)

19.06 | 10:38

Tusen takk for rask tilbakemelding

18.06 | 18:41

Hei 😊 Har sendt mail, kanskje den har kommet i søppelposten? Blir...